Arne Musikforening

Arne Musikforening ble stiftet 4.november 1877.
Formålet var "at vække og nære sansen for god musik, og derigjennem for alt edelt og godt".

Laget har i alle disse årene vært en betydelig kulturfaktor i Ytre Arna og har vært med å prege den identitet som beboerne på stedet har i dag.
Laget har vært aktivt med som arrangør eller deltager på mange av de kulturarrangementer som har vært arrangert i Ytre Arna.
Laget har et godt samarbeide med Arna Skulekorps og har fått rekruttert mange lovende unge musikanter de senere år.

Korpset, som er et av landets eldste, består per dags dato av omtrent trettifem medlemmer, som er mellom 13 og 81 år i alder! Vi er en munter gjeng som stiller opp på det meste. Vi har utviklet oss drastisk i det siste, og det vil vi fortsette med.
Noe vi er veldig stolte av er vår hundre år gamle tradisjon med å vekke bygda 1. juledag. Da "torturerer" vi våre naboer med å spille julesanger fra klokken syv og utover.

Dirigentar

Les om våre dirigentar:

Æresmedlemmer

Liste over æresmedlemmer:

Se bilder av oss:

Presentajon av Arne Musikforening frå 2010

Me har vore i TV, Norge Rundt. Sjå her...

Driftes av Styreportalen AS